PÁTEK 28.2.2020           
                 
POLÉVKY:              
                 
1. Dršťková (1A,6)           42 Kč
2. Kuřecí vývar s masem a domácími nudlemi (1A,3,9)   39 Kč
                 
SPECIALITA DNE:          
                 
1. Smažený TELECÍ řízek, bramborová kaše a salát z červené řepy
  (1A,3,7)             135 Kč
2. Hovězí guláš s bramboráčky (1A,3,7)       115 Kč
3. Konfitovaná plec s brusinkami, mladá mrkev na másle a šťouchané
  brambory (1A,7,9,12)         115 Kč
4. Kuřecí JEHLA s žampiony, cuketou, paprikou a červenou cibulí,
  opékané brambory a salát z červené řepy (1A,7,9,12) 119 Kč
5. Salát z červené řepy         35 Kč
                 
MENU:              
                 
Dršťková (1A,6)              
Hovězí guláš s bramboráčky (1A,3,7)       125 Kč

 

PONDĚLÍ 2.3.2020          
                 
POLÉVKY:              
                 
1. Gulášová (1A)           42 Kč
2. Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1A,3,9) 39 Kč
                 
SPECIALITA DNE:          
                 
1. Konfitovaná plec s rozmarýnem a anglickou slaninou, šťouchané
  brambory a salát z červené řepy (1A,7,10)   115 Kč
2. Hovězí ragú s žampiony, křupavé bramboráčky (1A,3,7,9,12) 115 Kč
3. Pravé CORDON BLEU (smažená plněná kuřecí čtvrtka šunkou a sýrem), bramborová 
  kaše a salát z čevené řepy (1A,3,7)     117 Kč
4. Rizoto s vepřovým masem, sýrem gran morávia a salátem z
  červené řepy (7)         105 Kč
5. Salát z červené řepy         35 Kč
                 
MENU:              
                 
Gulášová (1A)              
Rizoto s vepřovým masem, sýrem gran morávia a salátem z
  červené řepy (7)         115 Kč